Avondvierdaagse zoekt nog vrijwilligers

Van 18 t/m 21 juni 2024 organiseert Dorpsvereniging Velserbroek weer de jaarlijkse Avondvierdaagse in Velserbroek waarbij iedereen kan meelopen op de 5 of 10 kilometer. De organisatie is nog op zoek naar extra vrijwilligers.

Om dit evenement mogelijk te maken, kan de dorpsvereniging nog wel wat extra hulp gebruiken. Denk daarbij aan verkeersregelaars, knippers en vrijwilligers voor hand en spandiensten zoals het klaarzetten van hekken en kraampjes voor de intocht vrijdagavond op het Vestingplein. Mocht je willen helpen, stuur ons dan een mail.

De Avondvierdaagse in Velserbroek wordt weer een groot feest.

Loop je ook mee? Schrijf je dan hier in.

Heb jij de mooist versierde kinderfiets van Velserbroek?

Op Koningsdag zorgt de Dorpsvereniging Velserbroek tussen 10.00 en 12.00 uur voor muzikale aankleding van de vrijmarkt in Winkelcentrum Velserbroek. Speciaal voor kinderen is er een wedstrijd: wie heeft de mooist versierde fiets van Velserbroek? 

Alle Velserbroekers van één tot twaalf jaar mogen meedoen aan deze wedstrijd. Het enige dat ze moeten doen is hun feestelijk versierde fiets laten zien ter hoogte van de Zeeman. Daar zijn bestuursleden van de Dorpsvereniging aanwezig. We schenken koffie en hebben speciaal voor leden een leuke attentie.

Rabo ClubSupport steunt Dorpsvereniging

Het bestuur van Dorpsvereniging Velserbroek is deze week aangenaam verrast met een cheque van 852 euro van Rabo ClubSupport. Tijdens onze bestuursvergadering kwam Suzanne van Veen van de Rabobank langs om de cheque persoonlijk te overhandigen aan voorzitter Jacqueline Staats.

Rabo ClubSupport helpt verenigingen met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Leden van Rabobank konden de afgelopen tijd stemmen op hun favoriete lokale clubs. Dorpsvereniging Velserbroek is Rabo én haar leden heel erg dankbaar voor deze geweldige steun in de rug!

Vomar spekt clubkas van Dorpsvereniging

Doe boodschappen bij Vomar en help onze club naar de Verdubbelaar! Tot en met zaterdag 7 oktober ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen een gratis clubmunt. Hiermee kun je uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uitbrengen op onze club.

Met iedere stem help jij ons dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag! Doe je munten dus in de brievenbus bij Jacqueline Staats, Sri Lanka Bastion 1 of Aad de Gier, Boterkamp 17, beiden in Velserbroek.

Heb je nog geen Klant-is-Koning-kaart van de Vomar? Kijk dan hieronder hoe je er snel aan komt. Je helpt onze club er enorm mee!

In 3 simpele stappen ben je klaar om te sparen met 6% premie

  1. Haal de Klant-is-Koning kaart in jouw Vomar op en neem deze mee naar huis.
  2. Registreer hier direct je Klant-is-Koning kaart. Je kunt alleen sparen als je kaart geregistreerd is. 
  3. Bevestig je registratie door op de link te klikken in de e-mail die je ontvangt en start direct met sparen.

    NIEUW! Je kunt nu ook met een digitale Klant-is-Koning kaart sparen via de nieuwe Vomar-app. Download de app snel op je telefoon in de Apple App store of de Google Play store voor je Android telefoon. Klik op het icoon hieronder om direct de Vomar-app te downloaden. 

    In de app volg je simpelweg de stappen om je digitale Klant-is-Koning kaart aan te maken of om je bestaande Klant-is-Koning kaart aan de app te koppelen. 

4x WANDELEN IN JUNI

De laatste week van juni, van 27 tot en met 30 juni, is de Avond4daagse weer in Velserbroek!

De scholen zijn inmiddels geïnformeerd, maar uiteraard zijn ook alle “losse” lopers van harte welkom om de 5km of 10km in en rondom het groene Velserbroek te lopen, 4 avonden lang met op de laatste avond de altijd gezellige intocht op het Vestingplein in hartje Velserbroek.

De individuele inschrijving is geopend het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website:
aanmeldingsformulier Avond4daagse

Loopt u ook gezellig mee?
Als u niet in de gelegenheid bent, kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger bij de verkeersregelaars, een knippost bemensen of de organisatie in het algemeen bijstaan, al is het maar voor een avondje, we kunnen alle hulp gebruiken.

Alle informatie kunt u krijgen bij voorzitter Jacqueline Staats via e-mail A4d@dorpsverenigingvelserbroek.nl of mobiel 06-53765275 (na 18:00 uur)

DvV en VOMAR

Dorpsvereniging Velserbroek doet mee aan de actie Spek de Clubkas van VOMAR voordeelmarkt met meerdere vestigingen in Velsen, waaronder de vestiging in het centrum van Velserbroek.

Kijk op https://www.vomar.nl/verdubbelaar en steun onze vereniging!

Help jouw club naar de Verdubbelaar!

Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar hebben al duizenden klanten kosteloos gespaard om de clubkas van hun club te spekken en daar doen wij nóg een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op jouw favoriete club en help ze hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

De actie Spek de clubkas met de verdubbelaar is geldig tot en met zaterdag 1 oktober.
Gebruik uw ontvangen munten dus voor Dorpsvereniging Velserbroek!
Op https://www.vomar.nl/verdubbelaar ziet u hoe het werkt.

Daarnaast is het uiteraard ook zeer welkom als u voor Dorpsvereniging Velserbroek kiest bij de boodschappen bij VOMAR. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.