Vomar spekt clubkas van Dorpsvereniging

Doe boodschappen bij Vomar en help onze club naar de Verdubbelaar! Tot en met zaterdag 7 oktober ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen een gratis clubmunt. Hiermee kun je uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uitbrengen op onze club.

Met iedere stem help jij ons dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag! Doe je munten dus in de brievenbus bij Jacqueline Staats, Sri Lanka Bastion 1 of Aad de Gier, Boterkamp 17, beiden in Velserbroek.

Heb je nog geen Klant-is-Koning-kaart van de Vomar? Kijk dan hieronder hoe je er snel aan komt. Je helpt onze club er enorm mee!

In 3 simpele stappen ben je klaar om te sparen met 6% premie

  1. Haal de Klant-is-Koning kaart in jouw Vomar op en neem deze mee naar huis.
  2. Registreer hier direct je Klant-is-Koning kaart. Je kunt alleen sparen als je kaart geregistreerd is. 
  3. Bevestig je registratie door op de link te klikken in de e-mail die je ontvangt en start direct met sparen.

    NIEUW! Je kunt nu ook met een digitale Klant-is-Koning kaart sparen via de nieuwe Vomar-app. Download de app snel op je telefoon in de Apple App store of de Google Play store voor je Android telefoon. Klik op het icoon hieronder om direct de Vomar-app te downloaden. 

    In de app volg je simpelweg de stappen om je digitale Klant-is-Koning kaart aan te maken of om je bestaande Klant-is-Koning kaart aan de app te koppelen. 

4x WANDELEN IN JUNI

De laatste week van juni, van 27 tot en met 30 juni, is de Avond4daagse weer in Velserbroek!

De scholen zijn inmiddels geïnformeerd, maar uiteraard zijn ook alle “losse” lopers van harte welkom om de 5km of 10km in en rondom het groene Velserbroek te lopen, 4 avonden lang met op de laatste avond de altijd gezellige intocht op het Vestingplein in hartje Velserbroek.

De individuele inschrijving is geopend het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website:
aanmeldingsformulier Avond4daagse

Loopt u ook gezellig mee?
Als u niet in de gelegenheid bent, kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger bij de verkeersregelaars, een knippost bemensen of de organisatie in het algemeen bijstaan, al is het maar voor een avondje, we kunnen alle hulp gebruiken.

Alle informatie kunt u krijgen bij voorzitter Jacqueline Staats via e-mail A4d@dorpsverenigingvelserbroek.nl of mobiel 06-53765275 (na 18:00 uur)

DvV en VOMAR

Dorpsvereniging Velserbroek doet mee aan de actie Spek de Clubkas van VOMAR voordeelmarkt met meerdere vestigingen in Velsen, waaronder de vestiging in het centrum van Velserbroek.

Kijk op https://www.vomar.nl/verdubbelaar en steun onze vereniging!

Help jouw club naar de Verdubbelaar!

Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar hebben al duizenden klanten kosteloos gespaard om de clubkas van hun club te spekken en daar doen wij nóg een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op jouw favoriete club en help ze hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!

De actie Spek de clubkas met de verdubbelaar is geldig tot en met zaterdag 1 oktober.
Gebruik uw ontvangen munten dus voor Dorpsvereniging Velserbroek!
Op https://www.vomar.nl/verdubbelaar ziet u hoe het werkt.

Daarnaast is het uiteraard ook zeer welkom als u voor Dorpsvereniging Velserbroek kiest bij de boodschappen bij VOMAR. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.

GEEN INTOCHT EN SINT-MEETING IN VELSERBROEK

Helaas heeft Dorpsvereniging Velserbroek, in overleg met de Sint, moeten besluiten geen feestelijke intocht te houden en een persoonlijk contact te hebben met de vele kinderen uit Velserbroek.

De coronamaatregelen die nog steeds van kracht zijn met o.a. de coronacheck-app zijn een te grote drempel gebleken voor de organisatie van dit kinderfeest in Velserbroek.

Voorzitter Jacqueline Staats heeft dit vandaag bekend gemaakt tijdens een uitzending van RTVNH.

Klik HIER om deze uitzending terug te zien op NH Nieuws.

CORONA & DORPSVERENIGING VELSERBROEK

Dv Velserbroek

Ook uw dorpsvereniging heeft de afgelopen weken maatregelen moeten nemen om het corona virus in te dammen, in ieder geval niet verder te verspreiden door het uitstellen van haar activiteiten.
Wij zullen ons richten op de adviezen die wij ontvangen van het RIVM en de maatregelen van de regering.

Op de ‘home’ pagina van onze website kunt u zien welke activiteiten zijn uitgesteld tot nader order.

Wij zullen trachten om deze lijst zo actueel mogelijk te houden, inclusief de data waarop wij de bijeenkomsten weer kunnen hervatten, hoewel dat op dit moment nog niet in te plannen is.

Als u behoefte heeft aan contact, kunt u dit altijd via een mailbericht of bericht via onze Facebookpagina tot stand brengen.
Helaas is persoonlijk contact niet mogelijk, dát houdt u van ons tegoed.
Via deze kanalen zijn wij 24/7 bereikbaar, maar kunnen niet altijd direct reageren, dus enig geduld s.v.p. u krijgt in ieder geval een reactie.

DE SINT IN DRIEHUIS EN VELSERBROEK

Zaterdag 23 november was het dan zover.

De Sint is ook aangekomen in Driehuis & Velserbroek.
Was hij een week eerder per boot aangekomen in IJmuiden, afgelopen zaterdag kwam hij met zijn gevolg en Pietenband naar Driehuis waar hij in de kerk met een grandioos feest werd onthaald.
De grote kinderschare genoot van het programma met veel dans en muziek.

Aansluitend vertrok de stoet naar het Winkelcentrum van Velserbroek.
Het kostte nogal wat moeite om door de menigte kinderen heen te komen, iedereen wilde wel met hem op de foto, maar uiteindelijk wist de Sint het podium te bereiken en is het een gezellige boel geworden.
Onze dank gaat uit naar de winkeliersvereniging Velserbroek voor deze hartelijke ontvangst.
Ook de bewoners van de Molenweid werden dit jaar niet vergeten; met een besloten bijeenkomst werd ook daar veel plezier (en pepernoten) gebracht.

Ook dit jaar is het Dorpsvereniging Velserbroek weer gelukt tijd vrij te maken op de overbelaste agenda voor een Sintmeeting in het Polderhuis bij Rinus Otte.
De kinderen konden genieten van het maken van een knutsel, de ballonnenpiet, de Pietenbingo en de pannenkoeken. Natuurlijk is de Sintmeeting het hoogtepunt van deze gezellige middag!
Klik snel op deze link voor de foto’s van Driehuis en Velserbroek.