GROEP8DISCO 2019 – 2020

Ook in het schooljaar 2019 – 2020 organiseert Dorpsvereniging Velserbroek weer de Groep 8 Disco. Dat betekent dat alle leerlingen van groep 8 van alle basisscholen in Velserbroek één keer per maand op zaterdagavond uit hun dak kunnen gaan in Jongerencentrum De Koe.

Ook dit seizoen werken we met een passysteem waarbij elke groep 8 leerling zich kan registreren om naar de Groep 8 Disco te kunnen.

Deze pas is voorzien van een NFC-chip, waarbij de noodzakelijke gegevens opgeslagen zijn in ons beveiligd computersysteem.  De opslag van  alle  gegevens, waaronder een pasfoto , voldoen aan de vereisten van de  AVG, zoals verwoord in ons Privacy Statement .

Alleen leerlingen uit groep 8 van de basisscholen uit Velserbroek hebben de mogelijkheid een pas aan te vragen. Dit systeem voorkomt dat er leerlingen van andere groepen de disco kunnen betreden en zorgt voor een snellere en betere doorstroming bij de entree.

Een team van kundige vrijwilligers zorgt voor een correcte begeleiding tijdens deze besloten avonden.

Regelmatig hebben de disco’s een thema; dit wordt tijdig via de Facebookpagina of website van Groep 8 Disco bekend gemaakt.

De zaal gaat open om 19:30 uur en het einde is om 21:30 uur.

De kosten voor deze avond: entree € 2,50

(graag gepast contant betalen, geen pin)

De consumpties worden tegen vriendelijke prijzen geleverd door Jongerencentrum De Koe  en betaald met munten.

Dit zijn de prijzen: frisdranken € 1,30 snoep € 0,80
Smikkel/voordeelpakket: € 4,00 (2x snoep + 2x fris)
(prijspeil 2019)

Maximaal toegang voor 185 bezoekers; Vanwege de verhouding kosten/baten is er een minimum van 50 bezoekers, indien lager gaat de disco niet door in verband met het kosten/baten aspect.

Aanmeldingsformulier Groep8Disco

AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

Heeft u het aanmeldingsformulier niet via school ontvangen? Dan kunt u hier onderstaand formulier downloaden en ingevuld en ondertekend weer aanleveren bij het secretariaat, Sri Lanka Bastion 1, 1991 SN Velserbroek of neem het ondertekende formulier mee naar een van de fotomomenten op maandag 15 oktober tussen 17:30 – 18:30 uur of vrijdag 19 oktober tussen 18:00 – 19:30 uur.

Doe dit uiterlijk vóór 15 oktober aanstaande, zodat uw zoon/dochter mee kan doen in de exclusieve discoclub voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Velserbroek in Jongerencentrum De Koe.

Vergeet u niet de € 5,00 borgsom contant en gepast te betalen tijdens het fotomoment of in een gesloten envelop naar het secretariaat?

GROEP8DISCO

Klik op onderstaand bestand vanaf uw tablet of desktop en het INSCHRIJFFORMULIER voor GROEP 8 DISCO wordt geopend in uw eigen tekstverwerker.
Print het formulier uit, onderteken in origineel en lever het af op Sri Lanka Bastion 1 in Velserbroek.